Polityka ochrony danych osobowych

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne rozporządzenie o ochronie danych – RODO) informuję, iż:  Administratorem Danych jest  DSR SPÓŁKA AKCYJNA z siedzibą we Wrocławiu pod adresem: ul. Legnicka 55F, 54-203 Wrocław KRS dane mogą być zbierane podczas korzystania z serwisu poprzez analizę logów dostępowych oraz przy wysyłaniu wiadomości e-mail przez użytkownika do Administratora Danych – w celu technicznym, statystycznym oraz rozpatrzenia zapytania ( art. 6 ust.1 lit. f) RODO), bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom danych. Przysługują Pani / Panu następujące prawa: prawo dostępu do treści danych (zgodnie z art. 15 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); prawo do sprostowania danych (zgodnie z art. 16 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); prawo do usunięcia danych (zgodnie z art. 17 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); prawo do ograniczenia przetwarzania danych (zgodnie z art. 18 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); prawo do przenoszenia danych (zgodnie z art. 20 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); prawo do wniesienia sprzeciwu (zgodnie z art. 21 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych), prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych Panią / Pana dotyczących narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Podane przez Pana/Panią informacje podlegają zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym o profilowaniu. Dane nie będą przekazywane do państwa trzeciego. Dane będą przechowywane do czasu zgłoszenia sprzeciwu.

W zakresie zasad ochrony w DSR SA prosimy o kontakt  pod adresem  e-mail iodo@dsr.com.pl

Zaufali nam

Zespół DSR zrealizował kilkaset projektów wdrożenia systemów informatycznych w polskich i międzynarodowych firmach produkcyjnych.